Jul i Gistrup

Julebelysningen 2017 er under forberedelse. Gennem dit medlemskab af Gistrup Beboerforening er du med til at bidrage. Klik her for at være med.
Rosende ord og bemærkninger.
Sidste år kunne man rundt om i Gistrup høre mange anerkendende bemærkninger om, hvor dejligt det er, at byen nu atter er skøn og indbydende i tiden op mod jul.
Bestyrelsen deler med glæde alle roserne med såvel de mange erhvervsdrivende, som beredvilligt indbetaler et pænt beløb til ophængningen af lysene som til de frivillige i Team Gistrup, der sørger for den tekniske vedligeholdelse af lysene
Gistrup Beboerforening inviterede Team Gistrup til møde i Spar Es den 8. dec 2016. Sidste års store arbejde med at ombygge lamperne, der nu udgør julebelysningen i Gistrup, blev evalueret og Team Gistrup efterså flagene, som kan monteres i samme ophæng, som har båret julebelysningen.
martin_linn_v_traeTak til Martin Linnemann, www.buus-anlaeg.dk   -anlægsgartner og haveservice –
for det flotte juletræ og ikke mindst for montage af lys og stjerne.
Erhvervsdrivende  i Gistrup giver bidrag til opsætning og nedtagning af julebelysningen. Foreløbig oversigt: Oversigten er ikke komplet….
Gistrup Låseservice, Nordjysk Blæserservice, Jysk Autocenter, Spar Nord, Slagteren og Kokken, Gistrup Autolakering, J. Bloch Auto, Haals Bageri, Tandlæge Niels Bo Hansen, Super Brugsen, Gistrup Fodterapi.
Julebelysningen og det kønne juletræ i Centrum giver et hyggeligt indtryk af Gistrup. Der er givetvis mange øvrige kønne motiver, der knytter sig til julen. Send gerne et billede til siden her. Mærk venligst mail’en julelys. Send venligst billedet i .jpg format.  mail@korfits.dk kan benyttes.